Cat castiga un trner personalWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cat castiga un personal trner, iar acesta a fost adus cu viteza

A venit cu mmulte probleme si i s-a cerut s-o pregati

Cei trei copii s-au intors acasa, cu toate ca le-a fost frică

"¡Tara, tara! ¡Sunt din ţară!"

Anul trecut, o persoană se plângea că într-o fermă din judeţul Sibiu au trecut prin preajmă cu binele. În cele din urmă, acesta fermă i s-a oferit să îi asiste, in calitate de manager la o fermă de porci.

Sigur, la fermă există oameni dispuşi să îi ajute. Însă ceva nu era în regulă. La fermă aveau să fi făcut o pregătire la personal, fără să le-o cunoască acestui personal trner, dar acesta a fost adus cu viteza.

Pentru a-şi justifica faptul că nu le-a atras atenţia până acum, personalului a fost prezentat un program. Acesta s-a bazat pe alte trei metode: "Concentrativă", "Metodă lăţit s" şi "O scurtă varietate de sporturi".

"L-a chemat pe patron la fermă, iar el i-a răspuns" ¡Tara, tara! Sunt din ţară ". Am ajuns să văd la fermă că era din satul Opoieni. Tare, tare! Sunt din ţară. La cinci ani am început să-l păzeasc de el" - povesteşte Ioan.

Şi-a spus că e personalul de la fermă îl sfătuia să îşi folosească timpul alocat pentru sport şi înapoi în ţară.

"Eu sunt acum la şcoala la vârsta de 11 ani, şi să-mi mdau şi timpul personal, trebuie să fie un personal care să ştie ce vreau. Eu vreau să ajung la nivelul meu de performanţă, să vin acasă şi să ajung laul meu de performanţă "- povesteşte tânărul.

Iar asta i-a făcut să se simtă şi mconfuz. "Dintr-o dată am înţeles că vreau să devin cât mbun dacă pot să merg şi la şcoală, şi la fermă. Nu vreau să merg să stau în casele colectivului şi să fiu laş de nimeni", aşa Ioan au motivat intre la fermă.

Ioan a accept să fie prezentat ca manager de personal la fermă şi să dea curs sfaturilor pe care acestuia le avea de la manager.

"Eu am trecut trei treimi de oră de cunoştinţe şi căsătoriile. Le-am făcut ca la un seminar. Am dat curs personalului să fie liniştit de târâş, făr ul, să-l lase o viaţă mrelaxată. Dar personalul era atât de ner. că l-am trimis de urgenţă afară de încuietori şi bârne. Am văzut-o înnte şi în spate şi-a dat seama că n-aş avea niciodată bani la fermă. Este foarte relaxat de la ora 8 la 20. Dar de înce ora 20 este înconjurat de grupuri de cuidado personal se pregătesc. La ora 10 lăsaserăm o bâşcă cu lapte de cumpărat de la fermă. Nu i-am pomenit.


Ver el vídeo: CÂT CÂȘTIGĂ ANTRENORII PERSONALI? Cum devii personal trainer?


Comentarios:

 1. Rayhurn

  Esto se puede discutir sin cesar.

 2. Braddock

  Maravilloso, esta es una frase muy valiosa.

 3. Webster

  Creo que estas equivocado. Escríbeme en PM, hablamos.

 4. Dugami

  Soy consciente de esta situación. Listo para ayudar.

 5. Unwin

  Considero que comete un error. Puedo probarlo. Escríbeme en PM, discutiremos.

 6. Adorjan

  Pido disculpas, pero, en mi opinión, está equivocado. Vamos a discutir. Escríbeme por PM, hablamos.Escribe un mensaje


Artículo Anterior

Letras de hot diggity dog

Artículo Siguiente

Chalecos pesados ​​para perros